top of page
elvonulas_weboldal.jpg

Tűzön-vízen át elvonulás

2024 július 5-7

A 2024.07.05-07-ig tartó Tűz időszakában a Víz erejét hívjuk segítségül, hogy szabályozza, élettel, áldással, érzelmekkel töltse fel a kreatív, teremtő, szenvedélyes, szexuálisan is aktív periódust. Ilyenkor nem csak a hőség miatt vágyunk a vízpartokra, hanem mert ösztöneink súgják – a tavak, a lassú folyók, a kutak és a források, a tenger, az óceán gyógyító ereje most a legerősebb.

 

A víz tisztító-gyógyító erejét használva, a vízben levő belső munkát, a születésünk lemodellezése, az úgynevezett "újjászületése" adja meg nekünk. A sejtjeink emlékeznek, kristálytisztán, pontosan tudják, hogy mi történt a születésünk pillanatában.  A folyamat lényege a gyógyulás, "átírni" a sérült programokat, múltbeli történéseket azáltal, hogy kialakítunk rá egy másik válaszreakciót, megtanítunk a sejteknek, a testnek-léleknek egy optimális mintát. 

 

A tűz, ha fizikai valóságát tekintjük, minden anyagra katalizátorként hat – vagy állapotváltozást idéz elő-újjászületés, vagy hamuvá redukálódik. A mi feladatunk ennek a két erőnek a kiegyensúlyozása belső munkával, gyakorlatokkal. A tűzben rejlő teremtő – transzformáló erőt hívjuk meg ebben a 3 napban, kísérve a bennünk zajló átalakulási folyamatokat.

A taoista tanokat figyelembe véve, chi kung gyakorlatokkal, légzéstechnikákkal, holisztikus mozgás meditációval, tánc és művészetterápiás gyakorlatokkal egyesítjük MAGunkban e két erőt, a szív (tűz) és vese (víz) szintjén. Megtanuljuk e két energiát/erőt keringetni, használni a hétköznapokban is, következésképpen hatva a sejtmemóriára is, aktíváljuk az emlékkódokat a belső alkímiai folyamatunkban.

 

Az elvonulást érintő főbb témák:

  • a születési mátrix aktiválása

  • transzgenerációs blokkoldás

  • születésünk lemodellezése majd annak átírása

  • taoista alkímiai gyakorlatok, tűz és víz erejével /a sárkány évünk jegyében/

  • tánc és művészetterápiás foglalkozás /újjászületés jegyében/

 

Természetesen tesszük mindezt a nőiség jegyében, emlékezve az örök női bölcsességünkre, egy olyan közös-ég-ben ahol támogatva és megtartva érezhetjük magunkat. egy olyan térbe hívunk téged, ahol a lehetőségeid tárháza a csillagos ég, ahol a tested megnyitja kapuit a belső erőforrásaidra, ahol a könnyek és a nevetés kéz a kézben járnak, ahol nincs lehetetlen csak az együtt ereje!

Az elvonuláson való részvétel semmilyen táncos előképzettséget nem igényel.
 

Gyere, tegyük meg együtt az első lépéseket, mozdulatokat a kiteljesedés felé!

 

Program vezetőink:

 

Lukács Adrienne
parapszichológus,
életút specialista,
intimitás konzulens
Csikung oktató

szakrális női tanító

 

Schäfer Katalin
Holisztikus tánc és
művészetterápiás oktató

 
Időpont:
2024 Július 5-7

 

Étkezés:
Reggeli, ebéd, vacsora.
Az elvonuláson különlegesen tiszta, teljes értékű, vegán étkezést kínálunk.

/reggeli, ebéd, vacsora/

Ha bármilyen étel intoleranciád van, kérlek, regisztrációkor jelezd felénk!

 

Részvételi díj:

EARLY BIRD (2024 Május 10-ig):
119.000 Ft
Május 10 után:
139.000 Ft

 

 

Helyszín:

Kerekegy panzió Taliándörögd

 

Utazás:

egyénileg, de telekocsik szervezésében segítünk.

 

A szállást pénteken 13 órától lehet elfoglalni, az első programot 15 órától egy nyitókörrel kezdjük, valamint vasárnap a tábort 15 órakor egy zárókörrel búcsúztatjuk.

Regisztráció

Lemondás esetén a foglalót visszafizetni sajnos nem áll módunkban, azonban átruházásra van lehetőség. Részvétel lemondása csak írásban lehetséges. Ha a részvétel visszamondása a tábort megelőző 4 héten belül történik, a foglalón felüli díj 40%-át kérjük adminisztrációs költségként kifizetni. Vis major: Ha a teljes részvételi költség befizetése után, a tábort megelőző 1 héten belül váratlan betegség, baleset, stb. történik, annak igazolása esetén felajánlunk későbbi táborban való részvételt. Ha nem tud ezzel élni a jelentkező, akkor igazolás ellenében a részvételi díj foglalón (40.000 Ft) felüli részét visszafizetjük

Köszönjük, a jelentkezésedet rögzítettük! Hamarosan e-mailben jelentkezünk!

bottom of page